Search found 355 matches

by JoeDude
Wed May 16, 2007 5:30 pm
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Why am I having so much problem setting up my network!
Replies: 3
Views: 7294

What settings in the ethernet card are you referring to?

They do ping each others IP.
by JoeDude
Wed May 16, 2007 2:54 am
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Why am I having so much problem setting up my network!
Replies: 3
Views: 7294

Why am I having so much problem setting up my network!

ok, befor, all I had to do was install a few packages and zoom I was off. browsing each computers files connected to my router, sharing files and living the life of bliss...now, for some reason, I can't do it at all. The set up hasn't changed: Motorola SB5101E Surfboard Cable modem to Linksys BEFSR4...
by JoeDude
Tue May 15, 2007 1:48 pm
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Debian 4.0
Replies: 17
Views: 21849

I was actually thinking about trying Beryl
by JoeDude
Tue May 15, 2007 5:08 am
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Debian 4.0
Replies: 17
Views: 21849

hehe...I figured out what happened. As evolution and epiphany are part of the base package, when I removed them, they removed a whole bunch of stuff. Mildly important things. You know, like Gnome and Nautilus. Which explains why there were no errors listed, there weren't any. It went as far forward ...
by JoeDude
Tue May 15, 2007 2:13 am
Forum: The Lounge
Topic: Politics, politics (Novell-Microsoft Deal)
Replies: 85
Views: 65661

because many people out there don't know windows ISN'T a part of their computer. Many think of Linux as like this teen-aged rebellious urge that just goes away, and even more actually believe what they are told about windows, because there is no machine as big as theirs to put the right kind of adve...
by JoeDude
Tue May 15, 2007 2:01 am
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Debian 4.0
Replies: 17
Views: 21849

last message: May 15 08:43:27 debian --MARK-- previously there was 1 other message which wasn't exactly the same: May 15 07:36:20 debian syslogd 1.4.1#18: restart. hmmm...maybe I'll just reinstall and reboot after each step in the updating/installing stuff to see which one it is. I know...it's a sin...
by JoeDude
Mon May 14, 2007 1:59 am
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Debian 4.0
Replies: 17
Views: 21849

oh, duh!

BTW: what I meant by apt-get not working was not that it actually didn't work. Rather that it did what it was supposed to, but everything was all ready updated so it didn't fix anything.
by JoeDude
Sun May 13, 2007 11:04 pm
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Debian 4.0
Replies: 17
Views: 21849

I just went through all of them...this is officially getting frustrating.... tty1 = last entry says start periodic command scheduler: crond There is no evidence of error or intewrrupted operation... tty2 = nothing tty3 = nothing tty4 = for some reason it's gone to all caps, says the usual generic bl...
by JoeDude
Sun May 13, 2007 6:53 am
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Debian 4.0
Replies: 17
Views: 21849

I did go to tty2. It had some stuff on there, but I don't remember what. I'm at work, it'll have to wait until tonight.

Update...brilliant...I should have thought of that. I'll try that as soon as I get home. I should probably do build-essentials as well.
by JoeDude
Sat May 12, 2007 11:14 pm
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Debian 4.0
Replies: 17
Views: 21849

Ok, just out of curiosity, I reinstalled and during th partitioning, I reset it to ext3 and it did just fine! But, I have a new problem. I use synaptic to upgrade the kernel (see above, same as) then used automatix to install Java JRE, Flashplayer, audio and video codecs, FF (iceweasle), TB (Icedove...
by JoeDude
Sat May 12, 2007 3:09 am
Forum: The Lounge
Topic: Odd....Help request.
Replies: 4
Views: 5626

That's exactly what I wanted to happen. Which is exactly why it's strange. I must be getting better at this finally!
by JoeDude
Fri May 11, 2007 10:59 pm
Forum: The Lounge
Topic: Odd....Help request.
Replies: 4
Views: 5626

yup...it's not there! It's Ubuntu 6.06. let me gedit and see what happens! OK, I did the sudo gedit /etc/fstab added /dev/hdb1 /media/hdb1 vfat defaults 0 0 then I sudo mkdir /media/hdb1 rebooted and guess what happened. Nothing. Everything worked smoothly...I'm not sure how to take this....
by JoeDude
Fri May 11, 2007 2:58 pm
Forum: The Lounge
Topic: Odd....Help request.
Replies: 4
Views: 5626

Odd....Help request.

http://img527.imageshack.us/img527/8720/screenshotnautilusmy6.png That's what I get. I installed a 20 Gb hard drive to use as storage. I formatted it in Fat32 so my wife could use it as well in windows. But now...whenever I am in Linux, and I click on it, that's what I get. It is fine in windows......
by JoeDude
Fri May 11, 2007 10:11 am
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Debian 4.0
Replies: 17
Views: 21849

It wouldn't even allow me to set the partitions under Ext3. It kept giving me errors (can't resize errors). When I went to Ext2 everything went fine. BTW, |I forgot as well, when I took the screen shot, I had all ready moved the application bars to the left and right. I have a 15 inch monitor for th...
by JoeDude
Fri May 11, 2007 2:42 am
Forum: Ubuntu/Debian
Topic: Debian 4.0
Replies: 17
Views: 21849

I forgot to say... The most complicated portion of the install was the formatting of the hard drive. It was all graphical, I can't remember what prog it used. But the options were powerful and allowed you to control every aspect of the format and partitioning. Boot Flags to partition type, it was al...