Search found 923 matches

by Basher52
Fri Dec 12, 2003 5:51 pm
Forum: Fedora/Red Hat
Topic: Error in iptables script
Replies: 10
Views: 4271

Error in iptables script

can someone tell me what the problem with this error is...: /lib/modules/2.4.20-8/kernel/net/ipv4/netfilter/ip_nat_ftp.o: init_module: Device or resource busy Hint: insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters. You may find more information in sy...
by Basher52
Thu Dec 11, 2003 1:34 am
Forum: Applications
Topic: 3 button mouse
Replies: 2
Views: 2625

k...i thought it would be in Mozilla, and i thought the "same time" is kinda relative, i mean, that the function making this happen would disregard the little timedifference between the buttonclicks.
but ill try it again sometime.

i usually only use the console anyway...lol

thx Void
B52
by Basher52
Wed Dec 10, 2003 4:13 pm
Forum: Applications
Topic: 3 button mouse
Replies: 2
Views: 2625

3 button mouse

think this is a general matter... i only got a 2 button mouse and whan i installed RH i saw that you could emulate a 3rd button and since i thought that sounded nice, i used that function. but...where and when is it "active". i have not yet found a place that the simulated 3rd-button will work. i ha...
by Basher52
Fri Dec 05, 2003 2:08 am
Forum: Applications
Topic: glftpd, SSL/TLS and passive mode
Replies: 6
Views: 7489

The last one helped me out, got a few tips on how to set the ports up.
thx man :D

/Yours Trouly Basher52
by Basher52
Thu Dec 04, 2003 3:36 am
Forum: Applications
Topic: glftpd, SSL/TLS and passive mode
Replies: 6
Views: 7489

well...i gotta ask something again about this, but it could even be more of a general question. i added the port in the FW and i could get in, but now only 1 port is probably used for this passive mode, becouse when i try to connect another, it says something like 'port already in use' if i use eg. ...
by Basher52
Wed Nov 26, 2003 5:33 am
Forum: Applications
Topic: glftpd, SSL/TLS and passive mode
Replies: 6
Views: 7489

well...newb as I am(kinda)... i always forget the firewll...lol
yep, just had to open up the passive ports in the iptables and all worked great :)
by Basher52
Tue Nov 25, 2003 2:48 am
Forum: Applications
Topic: glftpd, SSL/TLS and passive mode
Replies: 6
Views: 7489

UPDATE: I forgot to mention that I use iptables as a firewall and that it may be this that causes the trouble :(
by Basher52
Fri Nov 21, 2003 8:28 am
Forum: Applications
Topic: glftpd, SSL/TLS and passive mode
Replies: 6
Views: 7489

glftpd, SSL/TLS and passive mode

I don't really know if this is the place to put it since the problem can be some general network problem, but I hope you can cope. I'm using glftpd v1.31 on RH9 and trying to use secure connection through SSL/TLS... this works fine but when I try to access this ftp from work, through the firewall th...