Hacking Attempt

Place to discuss anything, almost. No politics, religion, Microsoft, or anything else that I (the nazi censor) deem inappropriate.
Post Reply
User avatar
Calum
guru
guru
Posts: 1349
Joined: Fri Jan 10, 2003 11:32 am
Location: Bonny Scotland
Contact:

Hacking Attempt

Post by Calum »

when i tried to go into my profile just now, in these forums, i just saw a blank page with these words:
Hacking attempt
i assume this isn't a "feature", so i thought i would just mention it here, for your information.

Tux
guru
guru
Posts: 689
Joined: Wed Jan 08, 2003 10:40 am

Post by Tux »

I get the same page.

Jenda
programmer
programmer
Posts: 156
Joined: Mon May 23, 2005 9:46 am
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Post by Jenda »

woo, I do too.

User avatar
Basher52
guru
guru
Posts: 928
Joined: Wed Oct 22, 2003 5:57 am
Location: .SE

Post by Basher52 »

yep here too

User avatar
Void Main
Site Admin
Site Admin
Posts: 5716
Joined: Wed Jan 08, 2003 5:24 am
Location: Tuxville, USA
Contact:

Post by Void Main »

Ooops, my fault, sorry about that. :) It's fixed now. It was only supposed to show up when you tried to register via the direct link (only a bot should ever see what you guys were seeing). Both the "Edit Profile" and the "Register" function share the same code and I accidentally got both of those functions with my bot code. Now it's fixed and instead of saying "Hacking Attempt" it says "Die Loser!" if you happen to get to that page. :)

JoeDude
administrator
administrator
Posts: 355
Joined: Sun Feb 08, 2004 1:41 pm
Location: Sutton Coldfield, UK
Contact:

Post by JoeDude »

I think it's the sheer professionalism I like about that!

Post Reply